Wie ben ik?

Welkom bij Le Salon Sportpedicure en voetreflex!

 

Mijn naam is Lonneke Slavenburg sinds 2016 pedicure na deze basisopleiding te hebben gevolgd ben ik doorgegaan met leren om ook de sporter op een goede manier te kunnen helpen door middel van allerlei technieken zoals medical taping en sportmassage. Hiernaast heb ik diverse cursussen en seminars gevolgd om zo bij te blijven alle innovatie op het pedicure en voetreflex gebied.

 

 

Le Salon is aangesloten bij Provoet en om up to date van alle nieuwe technieken blijven volg ik heel regelmatig een cursus.

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Le Salon dat wordt ook met uiterste precisie uitgevoerd.

 

Ik ben een pedicure en voetreflexologe die oog voor de mens heeft die aan de voeten vast zit en neem dan ook de tijd om hier aandacht aan te besteden.