Een pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Dat is wat een pedicure doet. Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een noodzaak, maar je kunt ook je voeten mooier te laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten in die toffe zomerschoenen kunt stappen, dit is in het kort wat ik voor u kan betekenen.

Als gespecialiseerd Sportpedicure behandel ik sporters van elk niveau, die klachten hebben van de huid en/of nagels van de voeten, of die een preventief voetverzorgings- en/of schoenadvies wensen in het kader van hun sportuitoefening.

Want als je sport ga je naar de sportpedicure!

Je voeten krijgen steeds een hoop te verduren en krijgen vaak maar een korte herstelperiode. Ik help je met een preventief advies, houdt rekening met je sport, voettype, trainings en wedstrijdschema. 

Ik maak een blauwdruk van je voeten, zodat ik je voettype kan bepalen en desgewenst laat ik je zien hoe je veters op een andere manier geveterd kunnen worden, zodat we je klacht onder controle krijgen.

 

Maar buiten de basis en sportpedicurebehandeling heeft u de keuze uit nog meer behandelingen, zoals een aanvulling met een heerlijke voetscrub en lichte voetmasssage , de nagels mooi gelakt met een kleur naar keuze of met een prachtige gellak die zeker zijn glans voor 6 weken behoudt. Ook nagelreparatie in geval van schimmelnagel of trauma nagel behoort ook tot de mogelijkheden en kunnen we samen een behandelplan opstellen om de schimmel te lijf te gaan.

 

Aan tieners heb ik ook gedacht, deze groep heeft vaak problemen die niet onbehandeld moeten blijven in de groei naar een volwassen voet, daarom een speciaal tarief!