Een pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Dat is wat ik graag doe en dat op lokatie bij u aan huis!

 

Voor sporters en niet sporters is de verzorging van de voeten heel belangrijk. Maar als je sport dan ga je bij voorkeur naar een daarin gespecialiseerd Sportpedicure.

 

Als gespecialiseerd Sportpedicure behandel ik sporters van elk niveau, die klachten hebben van de huid en/of nagels van de voeten, of die een preventief voetverzorging wensen in het kader van hun sportuitoefening. Zoals ook de profvoetballers van NAC Breda waar ik een dag in de week de voetballers aanwezig ben om een pedicure behandeling te geven en daarnaast geef ik daar ook regelmatig een voetreflex behandeling om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te sporen weer te herstellen.

 

 

Maar buiten de basis en sportpedicurebehandeling heeft u de keuze uit nog meer behandelingen, zoals een prachtige gellak die zeker zijn glans voor 6 weken behoudt. Ook nagelreparatie in geval van schimmelnagel of trauma nagel behoort ook tot de mogelijkheden en kunnen we samen een behandelplan met Method A  opstellen om de schimmel of traumanagel te lijf te gaan en helemaal op te schonen. En de al zo even benoemde voetreflexbehandelingen om uw zelfherstellend vermogen aan te spreken of puur te ontspanning.