Basisbehandeling

De eerste behandeling bestaat uit het noteren van uw NAW gegevens , evt. medicijngebruik en het opstellen van een behandelplan.

  • Desinfecteren van de voeten
  • Nagels knippen en nagelwal verzorgen
  • Eelt verwijderen
  • Evt. likdoorns, kloven of ingroeiende teennagel verwijderen
  • Mechanisch afwerken van eelt en polijsten van nagels
  • Voeten insmeren met een lekkere voetcrème

Als extra bij te boeken is gellak op de teennagels die ca. 6 weken mooi blijft zitten en een wellnessbehandeling met voetscrub, voetmasker en lichte voetmassage.


Tienerbehandeling

Tijdens de puberteit verandert er heel veel voor tieners zo ook het lichaam, waaronder de voeten, die vaak niet de meeste aandacht krijgt qua verzorging.

Vaak worden de teennagels niet meer op de juiste manier geknipt maar afgescheurd waardoor er kans op een ingroeiende teennagel ontstaat.

Een van de meest voorkomende klachten bij tieners zijn o.a. twee verschillende soorten zweetvoeten(hyperhydrose) die ook soms met elkaar te maken hebben. De eerste vorm zijn letterlijke zweetvoeten, die ontstaan door overmatige transpiratie . De tweede vorm zijn zweetvoeten die een vervelende geur verspreiden als gevolg van bacteriën en/of schimmels.

Daarom is het zaak deze tienervoeten eens in de paar weken goed te checken op een van deze klachten.De behandeling is ongeveer gelijk aan die van de basisbehandeling.

 


Deelbehandeling ca. 20 min.

Voor het verwijderen van bijvoorbeeld:

Een likdoorn

Een blaar

Een eeltlokatie

Een ingroeiende nagel


Sportpedicure behandeling

Behandeling zoals bij basis pedicure behandeling maar met als extra de focus op uw sport, klachten en met een blauwdruk om het voettype te bepalen.

Als extra is bij te boeken een sportmassage of teennagelreparatie.


Zwangerschapsarrangement

Zo rond je 5e/6e maand kom je voor een basis behandeling en scrub ik je voeten, geef ze een lekker voetmasker en een lichte voetmassage.

 

Rond de 8e maand kom je terug voor een basisbehandeling en lak ik je teennagels met een kleurtje gellak naar keuze zodat je voetjes er bevallingsproef uitzien. Tenslotte is bevallen ook topsport!

 

Na je bevalling kom je wanneer het jou uitkomt, voor een laatste keer voor een momentje voor jezelf en krijg je wederom een basis behandeling incl. gellak.

 

 

 


Trouwarrangement

In de week voor jouw grote dag kom je voor een basisbehandeling en verwen ik je met een lekkere voetscrub, voetmasker, lichte voetmassage en sluit ik af met een mooie kleur gellak naar keuze.

Zodat jouw voetjes er fluweelzacht zijn en er prachtig uitzien onder je mooie jurk.